За реномирана клиника в Германия, в близост до Берлин, набираме

медицински сестри

с възможност за незабавно заминаване.

Изисквания към кандидатите:

  • Медицинско образование, диплома за медицинска сестра
  • Владеене на немски език (минимум ниво B1) и готовност за посещаване на безплатен езиков курс в Германия
  • Желание за дългосрочно пребиваване в Германия и мотивация за извършване на квалифицирана медицинска дейност в реномирана клиника
  • Възможност за започване на работа в най – кратък срок

 

Ако разпознавате себе си в така представения профил, ще се радваме да се запознаем с Вас лично!

 

Работодателят предлага:

  • Коректен немски трудов договор
  • Дългосрочна заетост
  • Работа на пълен работен ден
  • Социални придобивки и добавки към месечното възнаграждение за изработените нощни смени, работата през почивните и празничните дни.

 

„Балканинвест.ЕУ“ ще Ви помага през целия процес по кандидатстване, както и през първите месеци от Вашия престой в клиниката. На разположение сме при всички бюрократични трудности, които възникнат, например при превода и легализацията на документите, както и при допълнителни въпроси относно професионалното Ви развитие в клиниката в Германия.

 

Ще работите с много български колеги, а нашата агенция за подбор на персонал „Балканинвест.ЕУ“, ще Ви подкрепя в предизвикателството – Германия още от самото заминаване.

 

Бъдете медицински сестри в Германия!

 

Позицията за работа в Германия за медицински сестри е с дългосрочна заетост, на пълно работно време. Сключва се трудов договор с работодателя в Германия, като условията по него (месечно възнаграждение, работно време, отпуска, социални придобивки) са същите като тези за немските Ви колеги.

 

При започване на работа в Германия, работодателят предоставя жилище за медицинските сестри, а служител от клиниката ги въвежда в работата. Ще имате много български колеги, а нашата агенция за подбор на персонал Балканинвест.ЕУ ще Ви подкрепи в предизвикателството-Германия още от самото заминаване.

 

Сами виждате, всички детайли относно тази интересна възможност за работа в Германия са добре обмислени!

 

Бъдете медицински сестри в Германия!

Заинтересува ли Ви предложението? Изпратете ни тогава автобиографията си на адрес: klinika@balkaninvest.eu или попълнете онлайн нашия формуляр за кандидати. В случай, че притежавате сертификат за владеене на немски език, моля да ни изпратите и негово копие. Ние ще се свържем с Вас. Очакваме Вашето обаждане на тел.: 02 8781580 (София).

 

Набираме също така и лекари специалисти от България или друга страна членка на Европейския съюз. Независимо каква е Вашата специализация-хирургия, неврология, анестезиология, радиология, психиатрия или друга, очакваме автобиографията Ви. В момента недостигът на високо квалифицирани медицински кадри в Германия е значителен. Здравната система в Германия предлага работни места с атрактивно заплащане, в модерни клиники и с модерна медицинска апаратура.

Всички услуги за кандидатите са напълно безплатни!

 

kandidati